Gratis rådgivning

Ring til os på tlf. +45 86 87 05 00 eller send os en mail på: mail@vintagekeeping.com, så vi sammen kan gennemgå din drøm om en vinkælderløsning – hvad enten det er et lille praktisk vinrum, en stor showoff vinkælder, en Wine Cellar Wall eller noget helt fjerde indenfor begrebet vinopbevaring. Vi sidder klar til at rådgive på telefonen alle hverdage fra 9-15.

Konsulentbesøg

Er der behov for et uforpligtende konsulentbesøg, kigger vi gerne forbi din adresse. Det giver os mulighed for at drøfte ønsker og ideer, overveje tekniske løsninger på bl.a. klimaanlæg og lys, foretage opmåling, samt aftale det videre forløb.

Showroom

Du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores showroom i Ans, hvor der er mulighed for at se flere eksempler på vinkælderløsninger og mange forskellige vinreolsystemer, vinklimaanlæg, alu-glas facader, belysning, dekoration m.m. Vi anbefaler, at du kontakter os i forvejen, for at lave en aftale.

Kontakt os herSe vores referencegalleri

Designforslag og tilbud

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov designer vi et konkret designforslag med tegningsmateriale og oftest også virkelighedstro 3D renderinger. Samtidig kalkulerer vi naturligvis et godt uforpligtende tilbud – på enten en ren “gør-det-selv” løsning eller en “flaskefærdig” monteret løsning, hvor vi tager hånd om det meste – fra ide til færdig vinkælder.

Vi tilstræber, at der er tegningsforslag og tilbud på bordet indenfor max. 14 dage fra et arbejdsklart projektoplæg.

Se alle varekategorier

Erfaring og kompetence

På baggrund af vor mere end 15 årige erfaring kan vi rådgive om snart sagt alt, der har betydning for at ende ud med den rigtige vinkælderløsning. Vort vinkælderteam er tilmed sammensat af flere relevante fagområder – herunder en sommelier, designer, bygningskonstruktør og ikke mindst en dygtig håndværksmester. I baghånden har vi samarbejdspartnere på de vigtigste specialområder – bl.a. klimateknologi, alu-glas facader, LED belysning, samt træ-, stål-, alu- og akrylproduktion. Tilsammen kan vi tilbyde den specialviden og årelange erfaring, der er nødvendig for at løse de fleste vinkælderopgaver.

Gør-det-selv eller “flaskefærdig” vinkælder

Vi kan samarbejde på ethvert niveau – fra et rendyrket “gør-det-selv” projekt til et færdigmonteret “flaskefærdigt” projekt.

I de fleste situationer anbefaler / foretrækker vi, at du eller dine lokale håndværkere klargør rummet til vinkkælderformål. Dette arbejde kan omfatte isolering, elinstallationer, VVS osv. – altsammen med rådgivning og arbejdstegninger fra os.

Når rummet er klargjort, kan vore montører gøre det de er bedst til – montere vinreolinventar, belysning, klimaanlæg osv. Alternativt er mindre og ukomplicerede vinkælderløsninger egnede for dig, der har lysten til at gøre arbejdet selv.

    Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

    Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.