Qbic Classique Ladder 9 rack 100, vinreol til 90 flasker

4.195,00 kr.

Qbic Classique Ladder 9 Rack 100 vinreol.

Vinreolen har plads til 90 flasker og flaskerne kan max. have en diameter på 88mm. Mål i cm: H:100 B:100 D: 30

Qbic Classique er et elegant og enkelt vinreol modulsystem af høj kvalitet og i skandinavisk design. Serien er designet og udviklet af VintageKeeping og er produceret i den smukke og sjældne træsort rødel.

Rødel er et relativt hårdt og olieagtigt træ, der er modstandsdygtigt over for de kølige og fugtige klimaforhold, som bør findes i alle vinkældre. Træets største charme er den smukke, let rødlige farve og de fine åreaftegninger – de er med til at give Qbic-modulerne det meget eksklusive og minimalistiske udtryk. Træets egenskaber gør også, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så det ikke medfører risiko for lugt fra kemiske tilsætningsstoffer.

Qbic Classic indeholder et komplet udvalg af moduler med design og funktioner, der giver masser af designmuligheder.

42 på lager

Varenummer (SKU): CL-B40-N00-RU Kategori:

Beskrivelse

Qbic Classique Ladder Rack vinreol er et stigeopbygget grundmodul med individuel plads til 90 normalflasker – incl. Bourgogne/champagne typer. Vinreolen er egnet til “Gør-det-cellars”. Classique modulerne leveres “fladpakket” med udførlig samlevejledning, skruer og dyvler, og er særdeles enkle at samle og montere. Sokkel og eventuel topafslutning medfølger IKKE, men kan købes seperat. De leveres i modulsektioner til hurtig montage. Der findes ikke avanceret ekstraudstyr.

Mål i cm: H: 100 B: 100 D: 30

Vinreolen vejer 25 kg.

Specifikationer

Vægt 25 kg
Mål i cm (HxBxD) 100 x 100 x 30 cm

Samlevejledning Qbic Ladder 9 Rack 100 vinreol

Download