Qbic Classique Multi Diamond 100, Vinreol Rødel

2.995,00 kr.

Qbic Classique Multi Diamond 100 vinreol.

Vinreolen har plads til 120-144 flasker. Mål i cm: H:100 B:100 D: 30

Denne vinreol er egnet til de fleste flasketyper/-størrelser. Vinreolen er egnet til “Gør-det-cellars”. Qbic Classique modulerne leveres “fladpakket” med udførlig samlevejledning, skruer og dyvler, og er særdeles enkle at samle og montere. Sokkel og eventuel topafslutning leveres i modulsektioner til hurtig montage. Der findes ikke avanceret ekstraudstyr.

Qbic Classique er et elegant og enklet vinreol modulsystem af høj kvalitet og i skandinavisk design. Serien er designet og udviklet af VintageKeeping og er produceret i den smukke og sjældne træsort rødel.

Rødel er et relativt hårdt og olieagtigt træ, der er modstandsdygtigt over for de kølige og fugtige klimaforhold, som bør findes i alle vinkældre. Træets største charme er den smukke, let rødlige farve og de fine åreaftegninger – de er med til at give Qbic-modulerne det meget eksklusive og minimalistiske udtryk. Træets egenskaber gør også, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så det ikke medfører risiko for lugt fra kemiske tilsætningsstoffer.

Qbic Classic indeholder et komplet udvalg af moduler med design og funktioner, der giver masser af designmuligheder.

60 på lager

Varenummer (SKU): CL-B10-N00-RU Kategori:

Beskrivelse

Qbic Classique Multi Diamond vinreolen er en vinreol med høj flaskekapacitet og fleksibilitet. Den kan indeholde fra 120 – 144 flasker og er egnet til de fleste flasketyper/-størrelser. Vinreolen er egnet til “Gør-det-cellars”. Classique modulerne leveres “fladpakket” med udførlig samlevejledning, skruer og dyvler, og er særdeles enkle at samle og montere.

Sokkel og eventuel topafslutning leveres i modulsektioner til hurtig montage. Der findes ikke avanceret ekstraudstyr.

SOKKEL MEDFØLGER IKKE, MEN SKAL KØBES SEPERAT !

Mål i cm: H: 100 B: 100 D: 30 Vinreolen vejer 21 kg.

Specifikationer

Vægt 20 kg
Mål i cm (HxBxD) 100 x 100 x 30 cm

Samlevejledning Qbic Multi Diamond vinreol

Download