Coravin skruelåg 6-pack

225,00 kr.

Coravin skruelåg giver vinelskere mulighed for at bruge deres Coravin system selvom flaskerne har skruelåg. Man erstatter bare skruelåget med et Coravin skruelåg.
Coravin skruelåg standard pack, indeholder 6 skruelåg.
Standardhætten er kompatibel med over 95% af alle skruelågsflasker.
Indtil nu har du kun kunnet benytte Coravin til flasker med korkpropper.
Med de nye skruelåg fra Coravin er det nu slut. Har du en vin med skruelåg, hvor du ønsker at benytte Coravin, er det nu muligt med Coravin egne skruelåg.
Skruelågene fra Coravin har en gummimembran i toppen, som ud fra Coravins egne test, tåler at blive perforeret op til 30 gange uden at blive utætte. Du skal blot skrue det originale skruelåg af og uden tøven erstatte låget med et fra Coravin.

3 på lager

Varenummer (SKU): COR932279 Kategori:

Beskrivelse

Coravin skruelåg giver vinelskere mulighed for at bruge deres Coravin system selvom flaskerne har skruelåg. Man erstatter bare skruelåget med et Coravin skruelåg.
Coravin skruelåg standard pack, indeholder 6 skruelåg. Standardhætten er kompatibel med over 95% af alle skruelågsflasker. Indtil nu har du kun kunnet benytte Coravin til flasker med korkpropper. Med de nye skruelåg fra Coravin er det nu slut. Har du en vin med skruelåg, hvor du ønsker at benytte Coravin, er det nu muligt med Coravin egne skruelåg. Skruelågene fra Coravin har en gummimembran i toppen, som ud fra Coravins egne test, tåler at blive perforeret op til 30 gange uden at blive utætte. Du skal blot skrue det originale skruelåg af og uden tøven erstatte låget med et fra Coravin.

Se videoen HER hvordan du bruge skruelågene

 

Specifikationer

Vægt 0,2 kg