Claude Dozorme Kellermann champagnesabel håndskåret på stander

2.995,00 kr.

Claude Dozorme Kellermann champagnesabel med eksklusivt Inlay træhåndtag og gul kvast.
Sablen er et must for en ægte feinschmecker. Selve klingen er forsølvet og håndtaget er forgyldt.
Håndtaget på denne eksklusive udgave er håndskåret og lavet i flot mønster. Sablen bliver leveret med en flot stander.

Sablen er kun til Champagne og der må ikke slibes eller pudses på klingen, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Kun til husholdningsbrug. Meget flot og gennemført kvalitet.

Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse.
Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest.

En champagnesabel er et must for alle med bare den mindste hang til det extravagante. I en jævn, fast bevægelse føres champagnesablen langs flasken til den rammer kraven lige under proppen. Undertrykket inde i flasken får glasset til at splintre – samtidig med at alle glaspartikler skydes ud sammen med prop og hals. Og så må der skåles. Det anbefales at novicer ud i champagnesabreringens fine kunst starter træningen udendørs.

Varen vejer 2kg

6 på lager

Varenummer (SKU): CDS91106383 Kategori:

Beskrivelse

Claude Dozorme Kellermann champagnesabel med eksklusivt Inlay træhåndtag og gul kvast.
Sablen er et must for en ægte feinschmecker. Selve klingen er forsølvet og håndtaget er forgylt. Håndtaget på denne eksklusive udgave er håndskåret og lavet i flot mønster. Sablen bliver leveret med en flot stander.

Sablen er kun til champagne og der må ikke slibes eller pudses på klingen, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Kun til husholdningsbrug. Meget flot og gennemført kvalitet.

Ved udstilling eller anden brug af champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse.
Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest.

En champagnesabel er et must for alle med bare den mindste hang til det extravagante. I en jævn, fast bevægelse føres champagnesablen langs flasken til den rammer kraven lige under proppen. Undertrykket inde i flasken får glasset til at splintre – samtidig med at alle glaspartikler skydes ud sammen med prop og hals. Og så må der skåles. Det anbefales at novicer ud i champagnesabreringens fine kunst starter træningen udendørs.

Varen vejer 2kg

Specifikationer

Vægt 2 kg
Mål i cm (HxBxD) 48 x 55 x 55 cm