Grassl Glass, karaffel, Vigneron serien

415,00 kr.

Grassl Glas decanter er en super stilfuld og let karaffel.

Bag Grassl står vinentusiasten Alexander Macht, der har brugt flere år på at udvikle og designe disse fantastiske glas og karaffel. Glassene er så lette og har så speciel en form, at der kun er en håndfuld steder i verden de kan laves.

Alexander har valgt en lille 170 år gammel specialist/fabrik i Sloavkiet, der stadig bruger originale træforme m.m. og intet mindre end fem mand er indblandet i at lave ét glas! Glassene er ekstremt lette og vejer mellem 90-130 gram.

Det tynde glas (kan stadig vaskes i opvaskemaskine uden problemer) er med til et fremhæve de

Producenter der allerede har taget glassene til sig kan nævnes bl.a. Jean Marc Roulot, Clos Rougeard, Elio Altare og Peter Sisseck.

Grassl karaflen leveres i en flot gaveæske og karaflen har en højde på 230 mm og en diameter på 159 mm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): GRASSDEC Kategori:

Beskrivelse

Grassl Glas decanter er en super stilfuld og let karaffel.

Bag Grassl står vinentusiasten Alexander Macht, der har brugt flere år på at udvikle og designe disse fantastiske glas. Glassene er så lette og har så speciel en form, at der kun er en håndfuld steder i verden de kan laves.

Alexander har valgt en lille 170 år gammel specialist/fabrik i Sloavkiet, der stadig bruger originale træforme m.m. og intet mindre end fem mand er indblandet i at lave ét glas! Glassene er ekstremt lette og vejer mellem 90-130 gram. Det tynde glas (kan stadig vaskes i opvaskemaskine uden problemer) er med til et fremhæve det helt rene udtryk af vinene.

Grassl karaflen leveres i en flot gaveæske og karaflen har en højde på 230 mm og en diameter på 159 mm

Læs mere om Grassl Glassene i Børsen HER

Se en video om produktionen af Grassl Glass’ene HER !

Specifikationer

Vægt 1 kg