Levering og indbæring med TLS 50-99 kg

575,00 kr.

Levering med ind- og opbæring, 50-99 kg

Prisen gælder KUN i Danmark og til brofaste ø’er (Kontakt os for en pris på levering til ikke brofaste ø’er)

Prisen er inkl:

– Levering til ønsket placering i din bolig
– Opkald 30-60 min. før levering
– Varen pakkes ud og tjekkes
– Emballagen fjernes

Varenummer (SKU): OPBTLS Kategori:

Beskrivelse

Levering med ind- og opbæring, 50-99 kg. (TILBYDES KUN I DANMARK og prisen gælder ikke til ikke brofaste ø’er. Kontakt os for pris)

Her får du:

  • Levering til ønsket placering i din bolig
  • Opkald 30-60 min. før levering
  • Varen pakkes ud og tjekkes
  • Emballagen fjernes

Det eneste du skal sørge for er:

  • At der er nogen hjemme ved levering
  • At der er fri passage med sækkevogn

BEMÆRK:

Der kommer én mand hjem til dig for at udføre indbæringen. Indbæringen sker af vores fragtmand, der transporterer varen på en sækkevogn.

Et vinskab er typisk 60-70 cm bredt og dertil kommer emballage. Inden fragtmanden ankommer bedes du sikre dig, at der rent praktisk er plads til at transportere varen på sækkevognen. Hvis du har trapper med de ikke svinge og der skal være plads til at dreje sækkevognen på en repos. Hvis det ikke er muligt for vores fragtmand at transportere varen ind på denne måde, kan det i enkelte tilfælde være nødvendigt at sende to mand ud, der kan bære varen ind.

Hvis vores fragtmand er forhindret i at bære varen ind refunderes beløbet ikke. Og hvis der efterfølgende skal sendes to mand ud for at løse indbæringen, afholdes udgiften for dette af deig og det kan tidligst blive næstkommende hverdag.

Hvis du er usikker på om der er plads nok på din adresse, eller om der skal en eller to mand til at bære din vare ind, må du gerne kontakte os for afklaring enten på tlf. 86 87 05 00 eller mail: mail@vintagekeeping.com

Specifikationer

Vægt 1 kg