Sommerlier spil

485,00 kr.

Sommelier er spillet for alle, der elsker vin og mad!
En sommelier varetager sammensætning af mad og drikkevarer på restauranter, og har en god indsigt i – og viden omkring vin.
Nu kan du teste dine evner som sommelier, uanset dit kendskab til vin og mad. Tag på en gastronomisk rundrejse i Europa, og opdag forskellige druesorters geografiske og historiske oprindelse.
I vinregionerne er der tradition for at drikke den lokale vin til de lokale egnsretter, hvilket altid er en god ledetråd i sommelierens arbejde.
Din mission tager udgangspunkt i en 5-retters menu, hvortil du skal sammensætte den bedst mulige vinmenu. Lær undervejs om druernes særlige duft og smag – find så mange du kan før dine medsommeliers.
Undervejs vil du få både håndsrækninger og benspænd, så forbered dig på en strabadserende vinøs tur… Det er din endelige sammensætning af vin og mad, der afgør om du er spillets skarpeste sommelier.
Nyd rejsen, skål og velbekomme!

10 på lager

Varenummer (SKU): SOMMELIERSP Kategori:

Beskrivelse

Sommelier er spillet for alle, der elsker vin og mad! En sommelier varetager sammensætning af mad og drikkevarer på restauranter, og har en god indsigt i – og viden omkring vin. Nu kan du teste dine evner som sommelier, uanset dit kendskab til vin og mad. Tag på en gastronomisk rundrejse i Europa, og opdag forskellige druesorters geografiske og historiske oprindelse. I vinregionerne er der tradition for at drikke den lokale vin til de lokale egnsretter, hvilket altid er en god ledetråd i sommelierens arbejde. Din mission tager udgangspunkt i en 5-retters menu, hvortil du skal sammensætte den bedst mulige vinmenu. Lær undervejs om druernes særlige duft og smag – find så mange du kan før dine medsommeliers. Undervejs vil du få både håndsrækninger og benspænd, så forbered dig på en strabadserende vinøs tur… Det er din endelige sammensætning af vin og mad, der afgør om du er spillets skarpeste sommelier. Nyd rejsen, skål og velbekomme!

Se VIDEO om spillet HER.

 

Specifikationer

Vægt 2 kg