Vintec Premium V280 – En vinkælder til de prisbevidste

Vi har udviklet dette førsteklasses Vintec PREMIUM V280 vinskab, hvor vi tager udgangspunkt i stilfuldt design, lækker præsentation af flaskerne, samt et udsædvanligt flot belysningssystem.

Du får et vinskab, der er udviklet med henblik på at give dig den ultimative vinoplevelse og den bedste kvalitet, så du kan følge dig helt tryg ved, at dine dyrebare flasker er i sikre hænder.

Vores Vintec Premium V280 er fuldt ud customisable og kan nemt indbygges i alle former for boliger – også lejligheder!

Læs mere om Vintec PremiumKontakt os

Et vinekøleskab efter dine ønsker

Vintec PREMIUM V280 vinskabene er designet af os til at være det mest optimale vinskab.

Vinskabene kan indeholde op til 300 standardflasker, alt efter opbygningen af skabet. Det kan både indstilles som et enkelt zone vinskab til opbevaring af både rød- og hvidvine eller det kan indstilles til at være et multizone vinskab, så du kan have dine flasker liggende klar ved perfekt serveringstemperatur.

– Plads til op til 300 flasker
– Elegant termo UV-beskyttet fuldglasdør med integreret håndtag
– Hvid LED-belysning der oplyser og fremhæver flaskerne i HELE skabet
– Stærk, effektiv inverter-kompressorkøleteknologi
– Temperatur mellem 5 °C og 20 °C
– Mål i cm: H: 194 B: 70 D: 76,8

Skabet er designet af VintageKeeping med fokus på at designe et skab, hvor der er kræset om detaljerne, uden at gå på kompromis med et smukt og stilrent design, samtidig med at dine vine får de optimale betingelser.

Vinskabets kabinet har en smuk sort struktur farve på siderne og glasdøren på skabet har en indfarvning i termoruden hele vejen rundt, som giver en illusion af en højglanssort dørramme. Yderst stilrent og elegant design.

Den UV-beskyttede glaslåge sikre, at dine flasker ikke bliver påvirket af skadeligt UV lys og samtidig sørger LED-lyset, som sidder indvendigt i toppen og ned langs siderne på lågen, at du tydeligt kan se din vinsamling i skabet. Lysstyrken kan endvidere indstilles i mange forskellige niveauer, så du får præcis den stemning som du ønsker.

Mulighederne for indretning af skabet er et helt kapitel for sig selv og der findes ingen andre skabe på markedet, som har disse individuelle indretningsmuligheder.

Find dit Vintec Premium vinkøleskabKontakt os
Hvid LED-belysning der oplyser og fremhæver flaskerne i HELE skabet
Temperaturstyring til multizone – mellem 5 °C og 20 °C
Plads til op til 300 flasker
Stærk, effektiv inverter-kompressorkøleteknologi
Kan indrettes præcist efter dine ønsker og behov
Elegant termo UV-beskyttet fuldglasdør med integreret håndtag

Få vinkældermiljø i dit vinkøleskab

Skabet kan indstilles i temperaturen, så du altid har vin liggende klar til servering eller du kan indstille skabet til ”Cellaring mode”, så du har din helt egen lille vinkælder med korrekt opbevarings temperatur i hele skabet.

Når vinkøleskabet står i ”Cellaring mode” kommer det så tæt på at gengive forholdene i en naturlig vinkælder som overhovedet muligt, hvilket giver din vin de optimale opbevaringsbetingelser.

Med Vintec kan du få vinkælder alle steder – selv i lejligheden

Normalt er vinkældre forbeholdt dem med både hus, kælder, masser af plads og mindst lige så mange penge.

Med Vintec Premium vinkøleskabet kan du få alle fordelene fra en rigtig vinkælder, da vinkøleskabet kan gengive de samme optimale forbehold for vinopbevaring som en rigtig vinkælder. Og skabet kan nemt indsættes i mindre huse og lejligheder, da der ikke er behov for hverken store udgravninger, installation af ventilation o.l.

Så hvis du vil have vinkælder i din lejlighed, så er Vintec Premium en god og prisbevidst løsning for dig.

Kontakt os for at høre mere om vores Vintec Premium vinskabe

Rigtig mange vinelskere går med drømmen om at få deres egen vinkælder. Ofte bliver enten pladsen eller prisen dog en udfordring.

Et Vintec Premium vinkøleskab kan være et prisbevidst og fleksibelt alternativ til den traditionelle vinkælder, og kan nemt installeres i mindre hjem og lejligheder.

Kontakt os for at høre om mulighederne for en “mini-vinkælder” med vores Vintec Premium-løsning.