LED lys fra UYUNI Lightning

Kategorier
Pris
Sortér efter
 • Tilbud

  UYUNI LED Luksus MAXI Fyrfadslys Ø6 x 2 cm, 1 stk (u/batterier)

  95,20 kr.
 • Tilbud

  UYUNI LED Søjlelys Ø7,3 x 22 cm (u/batterier)

  199,20 kr.
 • Tilbud

  UYUNI LED Bloklys SORT Ø7,8 cm x 15 cm (u/batterier)

  151,20 kr.
 • Tilbud

  UYUNI Fjernbetjening til LED lys

  32,00 kr.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15

LED lys fra UYUNI Lightning

De bedste LED lys på markedet er fra UYUNI Lightning. Det som gør netop UYUNI LED lysene helt unikke er den patenterede 3D flamme som jo er det primære ved hele lyset. Den er så unik flot lavet og har et helt perfekt lys som er svært rigtig at beskrive med ord, hvorfor vi altid anbefaler at du kigger på vores video som giver et – lidt, men ikke fuldt ud – billede af hvordan lyset i disse smukke LED kronelys med unik 3D flamme er.

Du kender måske allerede LED lys med bevægelig flamme, en teknik som også kan være flot, men som bruger enormt meget strøm fra batterierne. Derfor er UYUNI LED lys udviklet med denne særlige 3D flamme som ikke bevæger sig fysisk og derfor ikke bruger en stor mængde batteri. I stedet er der udviklet en 3D flamme som i form og lys ligner en rigtig levende flamme langt mere, end de allerede kendte LED lys med bevægelig flamme.

LED lysene fra UYUNI har en meget virklighedstro flamme, smukke stearin lys, som er fri for skadelige kemikalier og i særdelesheden er brændetiden blevet markant forbedret. De vil passe perfekt i en vinkælder, da de ikke vil afgive varme fra sig (og andre skadelige partikler). De vil skabe den helt rette stemning uanset om de skal stå i vinkælderen, stuen, køkkenet eller baren.