F-14C RedRack vinreol sokkel/topafslutning bredde 122,50cm

450,00 kr.

RedRack sokkel/top afslutning. Mål i cm: B:122,50 H:3.
RedRack vinreol F14C sokkel/top afslutning er en standard sokkel/top afslutning. Pladen er lavet i masonit med sort laminat og så medfølger der en kant i Redwood træ.
Soklen/top afslutningen giver et pænt finish og det gør det nemmere, at komme ind med støvsugeren/kosten under flaskehalserne, hvis reolerne står på en sokkel.
BEMÆRK: F14C Base/Crown egner sig kun som topafslutning, hvis den sidder over øjenhøjde, altså hvor minimum 2 moduler (A og B højde) står ovenpå hinanden.
Træ front listen der følger med soklen passer lige i bredden til F14C soklen og hvis soklen bliver synlig i enden anbefaler vi at tilkøbe en F23C Molding End Cap !

Varen vejer 4kg
Bemærk, samlevejledning er på engelsk!

79 på lager

Varenummer (SKU): DVKFC0014 Kategori:

Beskrivelse

RedRack vinreol F14C sokkel/top afslutning er en standard sokkel/top afslutning. Pladen er lavet i masonit med sort laminat og så medfølger der en kant i Redwood træ. Soklen/top afslutningen giver et pænt finish og det gør det nemmere, at komme ind med støvsugeren/kosten under flaskehalserne, hvis reolerne står på en sokkel.

BEMÆRK: F14C sokkel/top egner sig kun som top afslutning, hvis den sidder over øjenhøjde, altså hvor minimum 2 moduler (A og B højde) står ovenpå hinanden. Træ front listen der følger med soklen passer lige i bredden til F14C soklen og hvis soklen bliver synlig i enden anbefaler vi at tilkøbe en F23C Molding End Cap !

Mål i cm (ca.) : B: 122,50 H: 3

Varen vejer 4kg

Bemærk, samlevejledning er på engelsk!

Se vores GALLERI HER og få inspiration til hvordan din vinkælder kan indrettes med RedRack vinreoler.

Specifikationer

Vægt 4 kg

Samlevejledning RedRack sokler F14/F15/F16 (Engelsk)

Download