F-16C RedRack vinreol sokkel/topafslutning bredde 40,75cm) 2 stk

200,00 kr.

RedRack sokkel/top afslutning. Mål i cm: B:40,75 H:3. (Der er 2 stk. i en pakke)
RedRack vinreol F16C Base/Crown er en standard sokkel/top afslutning. Pladen er lavet i masonit med en sort laminering ovenpå og så har den en liste i Redwood træ.
Soklen/top afslutningen giver et pænt finish og det gør det nemmere, at komme ind med støvsugeren/kosten under flaskehalserne, hvis reolerne står på en sokkel.
BEMÆRK: F16C Base/Crown egner sig kun som topafslutning, hvis den sidder over øjenhøjde, altså hvor minimum 2 moduler (A og B højde) står ovenpå hinanden.
Træ front listen der følger med soklen passer lige i bredden til F16C soklen og hvis soklen bliver synlig i enden anbefaler vi at tilkøbe en F23C Molding End Cap !

Varen vejer 3kg
Bemærk, samlevejledning er på engelsk!.

13 på lager

Varenummer (SKU): DVKFC0016 Kategori:

Beskrivelse

RedRack vinreol F16C sokkel/top afslutning er en standard sokkel/top afslutning. (der er 2 stk i en pakke) Pladen er lavet i masonit med en sort laminering ovenpå og så har den en liste i Redwood træ. Soklen/top afslutningen giver et pænt finish og det gør det nemmere, at komme ind med støvsugeren/kosten under flaskehalserne, hvis reolerne står på en sokkel.

BEMÆRK: F16C sokkel/top afslutning egner sig kun som top afslutning, hvis den sidder over øjenhøjde, altså hvor minimum 2 moduler (A og B højde) står ovenpå hinanden. Træ front listen der følger med soklen passer lige i bredden til F16C soklen og hvis soklen bliver synlig i enden anbefaler vi at tilkøbe en F23C Molding End Cap !

Mål i cm (ca.) : B: 2 x 40,75 H: 3

Varen vejer 3kg

Bemærk, samlevejledning er på engelsk!

Se vores GALLERI HER og få inspiration til hvordan din vinkælder kan indrettes med vores RedRack vinreoler.

Specifikationer

Vægt 3 kg

Samlevejledning RedRack sokler F14/F15/F16 (Engelsk)

Download