Vintec Noir V190 SG2E BK Vinkøleskab Højrehængslet, Kølemiddel: R600a 65 gr

17.995,00 kr.

Datablad

Dette Vintec Noir V190 SG 2e BK Vinskab er et alsidigt vinkøleskab, der kan indstilles til én enkelt temperaturzone til opbevaring og modning af vin eller indstilles som multi-zone til servering af forskellige vine ved perfekt drikketemperatur.
Vintec “BK” modellen er udstyret med fuldglas dør og LED lines i hver side af døren. Vinskabets kabinet er glanssort og en indfarvning i termoruden hele vejen rundt, giver illusionen af en højglanssort dørramme.
LED belysningen af vinskabets ædle indhold er uovertruffen – i kraft af linearmaturer i begge sider og desuden i toppen af vinskabet. Bemærk dette vinskab er med HØJREHÆNGSLET dør.

Et stilfuldt skab til ethvert hjem, enhver restaurant eller hotelbar – egnet til både fritstående og til indbygning.

– Plads til 140/194 flasker
– Elegant termo UV-beskyttet fuldglasdør med integreret håndtag
– Hvid LED-belysning der oplyser og fremhæver flaskerne i HELE skabet
– Stærk, effektiv kompressorkøleteknologi
– Temperatur mellem 6 °C og 22 °C
– 6 stk. multifunktionshylder, samt 1 stk. displayhylde i træ
– Mål i cm: H: 185 B: 59,5 D: 59,5

Vægt i kg. 87

11 på lager

Varenummer (SKU): VT190SG2EBK Kategori:

Beskrivelse

Vintec Noir V190 SG 2e BK Vinskab med glasdør og sort kabinet. Vinskabet har plads til 140/194 flasker. (De 194 flasker er maksimum ved høj udnyttelse af skabets kapacitet, hvor flaskerne er stablet med to kolonner i dybden og de ligger forskudt – hals mod hals, idet hver andet lag er placeret modsat). Der medfølger 6 stk. multifunktionshylder og 1 stk. displayhylde i vinskabet. Vintec “BK” modellen er udstyret med fuldglas dør og LED lines i hver side af døren. Vinskabets kabinet er glanssort og en indfarvning i termoruden hele vejen rundt, giver illusionen af en højglanssort dørramme. LED belysningen af vinskabets ædle indhold er uovertruffen – i kraft af linearmaturer i begge sider og desuden i toppen af vinskabet. Bemærk dette vinskab er højrehængslet. Mål i cm: H: 185 B: 59,5 D: 60

Skabet vejer 90 kg.

Vintec vinskabe er kendetegnet ved deres moderne, funktionelle og stilfulde design. Temperaturen kan indstilles individuelt for top og bund af kabinettet, hvilket muliggør at vinskabet både kan anvendes som et en-zone vinskab til langtidsopbevaring eller et trinløst variabelt multi-zone vinskab til temperering af vinen. Eksempelvis kan rødvinen ligge øverst i vinskabet ved 18C, rosevinen længere nede ved 14 C, hvidvinen ved 11C, og champagne / dessertvin nederst ved 7 C – alle flasker klar til servering. Vintec vinskabene er udstyret med praktisk LED interiørbelysning, der får din vinsamling til at præsentere sig flot og overskueligt. Lyset kan indstilles til konstant tændt eller kun tændt når døren er åben. Vinskabene kan udstyres med skråtstillede pæsentationshylder i eg, hvis vinen skal udstilles, f.eks. på restauranter og hoteller. Vinskabene har, udover kølelegeme, også indbygget varmeelement og blæser, der medvirker til at sikre at klimaet kan kontrolleres optimalt – uanset omgivelsestemperaturen. Luftveksling med omgivelserne sker igennem et udskiftelig aktivt kulfilter, der hindrer lugtgener og snavs i vinskabet. Der er lås på skabet.

Dette vinskab leveres fragtfrit i Danmark til fortovskant med de Danske Fragtmænd! (Dog ikke til ikke brofaste øer) !

Ind- og Opbæring kan tilkøbes i Danmark, se i relaterede produkter !

Specifikationer

Vægt 90 kg
Mål i cm (HxBxD) 185 x 60 x 60 cm
Zone antal

1

Aktiv flasker

197

Støjniveau

39

Aktiv kulfilter

Ja

Antal flasker interval

150 – 199

Antivibration

Ja

Displaytype

LED

Dørgreb

Integreret

Dørlås

Ja

Dørramme

Fuldglasdør

Dørhængsling standard

højre

Dør type

UV-glas

Fast hylder

7

Interiørlys

Ja

Kabinetfarve

Sort

Kølesystem

Kompressor

Omgivelsestemperatur

0-43°C

Skabsbredde

31-60 cm

Skabshøjde

151-200 cm

Skabstype

Opbevaring/temperering

Temperaturområde top

6-22°C

Temperaturområde bund

6-22°C

Temperaturstyring

Digital

Varmesystem

Ja

Interiørfarve

Sort

Brugermanual til Vintec Noir V190 vinskab

Download

Princip indbygning Vintec NOIR V190

Download

Energimærke

Datablad

Datablad - Vintec Noir V190 SG2E BK Vinkøleskab Højrehængslet, Kølemiddel: R600a 65 gr

Relaterede varer