Dometic DrawBar5S vinkøler, 5 flasker, 1 temperaturzone

7.999,00 kr.

Datablad

Dometic DrawBar er en helt ny og spændende kompakt vinkøler. Nu har du muligheden for at opgrader dit køkken med Dometic DrawBar.

DrawBar passer perfekt ind i ethvert køkken eller vinkælder, hvor du har muligheden for at køle 5 flasker og sikre, at de altid er klar til servering ved den idelle temperatur. Der er en perfekt stemningsfyldt blød belysning, som er med til at tilføje et strejf af luksus.

– Plads til 5 flasker
– Enkel temperaturzone
– Interiørlys
– Fugtighedsbeholder forbedrer kølemiljøet
– Designet til at skille sig ud
– Mål i cm: H: 14,1, B: 59,7, D: 59,1

Du kan indstille DrawBaren til 5, 8, 11, 14 eller 17 °C og kompressorkøleteknologien og den indbyggede fugtighedsbeholder er med til at skabe det idelle kontrollerede miljø til køling af vin før servering.

Denne DrawBar5S leveres uden front, så du selv kan sætte en front på, som passer til resten af dit køkken eller vinkælder.

Dometic DrawBar passer i ethvert køkken- eller vinkælder modul på 60 cm og du kan vælge mellem glas eller specialdesignede frontpaneler, der passer til lige netop dit køkken- eller vinkælderdesign.

Varenummer (SKU): DODRAWBAR5S Kategori:

Beskrivelse

Dometic DrawBar er en helt ny og spændende kompakt vinkøler. Nu har du muligheden for at opgrader dit køkken med Dometic DrawBar. DrawBar passer perfekt ind i ethvert køkken eller vinkælder, hvor du har muligheden for at køle 5 flasker og sikre, at de altid er klar til servering ved den idelle temperatur. Der er en perfekt stemningsfyldt blød belysning, som er med til at tilføje et strejf af luksus. Du kan indstille DrawBaren til 5, 8, 11, 14 eller 17 °C og kompressorkøleteknologien og den indbyggede fugtighedsbeholder er med til at skabe det idelle kontrollerede miljø til køling af vin før servering.

Denne DrawBar5C leveres uden front, så du selv kan sætte en front på, som passer til resten af dit køkken eller vinkælder.

Dometic DrawBar passer i ethvert køkken- eller vinkælder modul på 60 cm og du kan vælge mellem glas eller specialdesignede frontpaneler, der passer til lige netop dit køkken- eller vinkælderdesign.

Specifikationer

Vægt 21 kg
Mål i cm (HxBxD) 14,1 x 55,4 x 54,8 cm
antal_falsker_interval

5

antal_flasker

5

Energiforbrug

112

Interiørfarve

Sort

Interiørlys

Ja

Kabinetfarve

Sort

Kølesystem

Kompressor

Skabstype

Temperering

Støjniveau

45

temeraturomraadetop

5-17°C

temperaturomraadebund

5-17°C

Zone antal

1

Dometic DrawBar Brugermanual

Download

Energimærke

Datablad

Datablad - Dometic DrawBar5S vinkøler, 5 flasker, 1 temperaturzone